Meny
 • Fri frakt over 500
 • God kvalitet
 • Faste lave priser
 • Stort utvalg
 • 21 dagers betalingsfrist

Betakaroten

Betakaroten

Betakaroten
 • Gylden farge
 • Mindre soleksem
 • Enkel å svelge
 • Luktfri

 

Om Betakaroten

Betakaroten er et fargestoff som finnes i planter og hører til familien Karotenoider. Man finner betakaroten i mange frukter og grønnsaker, men spesielt i gulrøtter, mango, aprikos og spinat er det høy konsentrasjon. Ved inntak omdanner kroppen betakaroten til vitamin A, som deretter lagres i cellene. Før var det slik at det ble solgt sterkere doser med betakaroten, men i de senere år har helsemyndighetene satt ned grensene. Det synes vi er greit, fordi med kosttilskudd er det slik at små doser over tid gir bedre effekt enn store doser i kortere perioder.  

Brunfarge

Bruk av Betakaroten bidrar til å styrke immunforsvaret, beskytte huden og stimulere pigmentdannelsen, som igjen setter fart på brunfargen. Betakaroten fungerer også for personer med lysere hudfarge. For best effekt anbefaler vi at du tar betakaroten over en lengre periode, siden pigmentdannelsen stimuleres selv om du ikke er i solen. Når du først er i solen har du både bedre beskyttelse og bedre grunnlag for en fin brunfarge. Ønsker du heller å ta det når det faktisk er sol ute, anbefaler vi at du begynner å ta betakaroten tidlig på året, når solen så vidt begynner å titte frem igjen. 

Betakaroten stimulerer pigmentene

Beskyttelse

Betakaroten stimulerer pigmentdannelse og gjør huden mer mottagelig for sollys. Samtidig kan den, brukt over tid, beskytte huden mot solforbrenning og soleksem. Betakaroten beskytter dermed mot tidlig aldring av huden. Så om du har litt eksem, og sliter spesielt i solen, kan dette være en fin beskyttelse. Betakaroten inneholder også et naturlig og helt ufarlig fargestoff. Dette fargestoffet gjør huden din mer motstandsdyktig og kan beskytte deg mot farlig og skadelig UV-stråling. Samtidig får du en vakker, varig, jevn og naturlig brunfarge.

Naturlig

I motsetning til mange andre produkter på markedet er Good For Me Betakaroten helt naturlig. Den består av naturlig betakaroten fra mikroalge i en base av kokosolje. Kokosoljen er veldig stabil og gir deg best mulig opptak av det naturlige betakarotenet.

 


Hold på brunfargen hele året

NÆRINGSINNHOLD

Innhold per dagsdose (1 kapsel):
Betakaroten 3,0 mg
Hvorav Vitamin A (RE) 1,5 mg (187,5%*)
* % av referanseverdi

INGREDIENSER

Mellomkjedete fettsyrer (fra kokosolje), naturlig betakaroten fra mikroalge (Dunaliella salina), gelatin, glyserol (stabilisator), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fargestoff (jernoksider og hydroksider).

Anbefalt daglig dosering er 1 kapsel

En boks Betakaroten inneholder 60 kapsler og varer i 2 måneder. Doseringen bør ikke overskrides.

60 kapsler
2måneder

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Good For Me anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon. Vitamin A anbefales ikke til gravide eller ammende. For gravide er anbefalt daglig dosering 0,8 mg, mens det for ammende er 1,1 mg. Betakaroten inneholder 1,5 mg Vitamin A. Betakaroten anbefales heller ikke til personer som røyker.

 • Dyp og jevn brunfarge
 • Helt naturlig Betakaroten fra mikroalger
 • UVA/UVB beskyttelse
 • Økt motstand for bl.a. soleksem