Meny
 • Fri frakt over 500
 • God kvalitet
 • Faste lave priser
 • Stort utvalg
 • 21 dagers betalingsfrist
Gurkemeie

Gurkemeie

Gurkemeie
 • Bekjemper betennelser i muskler og ledd
 • Godt for stive og ømme ledd
 • Beskyttende og forebyggende
kr 219,-
kr 438,-
kr 657,-
kr 876,-
kr 1095,-
kr 1314,-
kr 299,-
kr 598,-
kr 897,-
kr 1196,-
kr 1495,-
kr 1794,-
Hvor ofte ønsker du leveringer?
 • Hver:
 • mnd
 • Frakt 39,50
 • Fri frakt over 500 kr
Gurkemeie

Mange av oss sliter med betennelser i kroppen av ulike årsaker – ofte uten å være klar over det. Det kan være på grunn av f.eks sykdom, slitasje eller skade. Noe de færreste vet er at hjelpen kan finnes bakerst i krydderhylla: Gurkemeie har nemlig vist seg å kunne være vel så betennelsesdempende som mange medisiner – og uten bivirkningene.

Betennelse er et av kroppens viktigste våpen for eksempel mot bakterier, men problemet oppstår når betennelsene blir kroniske eller går til angrep på kroppen den egentlig skal beskytte. Og det gjør de ganske ofte i vår del av verden.

Veldig mange av oss lever derfor med ”små”, kroniske betennelser. Dette er regnet som en mulig årsak til en rekke lidelser som hjerte- og karsykdommer, og kreft. Samtidig er det vanskelig å dempe betennelsene med vanlige legemidler. De aller fleste av disse har til dels alvorlige og uholdbare bivirkninger, som for eksempel magesår og leverskader. Det er da det gule krydderet bakerst i hylla hjemme kan komme til unnsetning!

gurkemeie curcumin infographic good for me betennelser kosttilskudd

gurkemeie hjelper mot betennelse

 

Virkningen bekreftet i laboratoriene

I Sørøst-Asia, hvor gurkemeien vokser vilt, har dens betennelsesdempende virkning vært kjent i uminnelige tider, men nå har også nyere klinisk forskning kommet til samme konklusjon. Virkestoffet curcumin har i laboratorieforsøk vist seg både å virke på enzymene og ikke minst molekylet NF-kB, som alle er en del av den biologisk svært kompliserte ”cocktailen” som skaper en betennelse. Det amerikanske helseforskningsnettstedet Authority Nutrition oppsummerer derfor kort at ”curcumin bekjemper betennelse på et molekylært nivå”.  Faktisk, påpeker Authority Nutrition, har curcumin vist seg å kunne være like effektiv som både kortison og ikke-steroide betennelsesdempende medisiner (NSAID-medisiner) – og uten bivirkningene.

Det er altså ikke uten grunn at begrepet ”naturens kortison” har oppstått, og det er klart at dette kan være gull verdt for livskvaliteten til for eksempel giktpasienter.

I tillegg tyder mye på at curcumin kan styrke immunforsvaret så vel som å ha en antibakteriell effekt. Når så curcumin også er en kraftig antioksidant, så er det lett å kunne se for seg en kroppens egen superhelt.

Forskningsboom gir store forventninger

Du skal selvfølgelig ikke være veldig skeptisk før dette høres for godt ut til å være sant, men derfor har også så mange som 6000 curcumin-studier blitt gjennomført de siste årene. Mange av disse studiene peker tydelig i retning av potensielle, spennende helsegevinster, som gir forventninger både nå og for framtiden!

Men det er likevel en hake ved det hele.

gurkemeie

Vanskelig, men ikke umulig for kroppen å ta opp 

Curcumin har dårlig biotilgjengelighet. Det vil si at kroppen sliter med å nyttegjøre seg stoffet. Dermed får det heller ikke gått løs på alle oppgavene en skrantende kropp byr på.

Likevel finnes det et par effektive løsninger. Den ene delen er å spise god gammeldags pepper samtidig med inntaket av curcumin. Økningen i opptaksevnen er betydelig.

Den andre og kanskje beste løsningen er å finne et kosttilskudd med curcumin i riktig form – som Good For Me Gurkemeie. Dette kosttilskuddet inneholder nemlig virkestoffet Longvida Curcumin. Dette er en form for curcumin som har vist seg å ha hele 65 ganger bedre biotilgjengelighet enn andre gurkemeie- og curcumin-produkter – hvilket ganske enkelt gjør kosttilskuddet langt mer effektivt!

En daglig tablett dekker behovet ditt og kan bidra til en mer smertefri tilværelse – og til generelt bedre helse. La superhelten fra krydderhylla jobbe for kroppen din også!

NÆRINGSINNHOLD

Innhold per dagsdose (1 tablett):
Tumeric matrix 175 mg
Curcumin 40 mg
* % av referanseinntak

INGREDIENSER

Longvida Curcumin (Curcuma longa ekstrakt, soyalecitin, maltodekstrin, askorbylpalmitat, stearinsyre, silisiumdioksid), fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (kalsiumfosfater, silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose).

Anbefalt daglig dosering er 1-2 tabletter

En boks Gurkemeie inneholder 60 tabletter og varer i 1-2 måneder avhengig av doseringen. Doseringen bør ikke overskrides.

60 tabletter
1-2måneder

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Good For Me anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

 •  Betennelsesdempende
 •  65x bedre opptak
 •  Stive og ømme ledd
 •  Fungerer best over tid