Meny
 • Fri frakt over 500
 • God kvalitet
 • Faste lave priser
 • Stort utvalg
 • 21 dagers betalingsfrist
Vitamin K2

Vitamin K2

Vitamin K2
 • Forebygg benskjørhet
 • Godt for hjertet
 • Sterkere benbygning
kr 219,-
kr 438,-
kr 657,-
kr 876,-
kr 1095,-
kr 1314,-
kr 299,-
kr 598,-
kr 897,-
kr 1196,-
kr 1495,-
kr 1794,-
Hvor ofte ønsker du leveringer?
 • Hver:
 • mnd
 • Frakt 39,50
 • Fri frakt over 500 kr
vitamin K2 mot hjerte- og karsykdommer

Om Vitamin K2

Flere og flere får øynene opp for K2-vitaminet og i Norge er det mange som bruker det daglig. Grunnen til det er de helsebringende effektene vitaminet har på ben- og hjertehelse. Utfordringen er at vi ikke får i oss nok av vitaminet gjennom kosten og dermed har mange av oss behov for tilførsel. Det finnes heldigvis alternativer for å få i seg store nok doser, men først, la oss ta deg gjennom helsefordelene.

 

Vitamin K2 kan forlenge livet

Vidundervitamin og livsforlenger

Vitamin K2 i kombinasjon med vitamin D3 hjelper både for å øke bentetthet og reduserer risikoen for benskjørhet. På fagspråket kalles det osteoporose, men på folkemunne er det bedre kjent som benskjørhet. Det anslås at 240.000 nordmenn har osteoporose. Årlig er det rundt 9.000 voksne som brekker hoften og 15.000 som brekker håndleddet. Benskjørhet er vanligere enn man tror og det er mange som utvikler dette med alderen. Da er det viktig å få i seg Vitamin D, fordi vitaminet produserer nemlig osteokalsin, som brukes til å binde sammen kalsium i benvevet. Vitamin K2 er delaktig i opptak av Vitamin D. Du kan leve med benskjørhet, hjerte- og karsykdommer er det litt verre med. Vitamin K2 er en veldig sterk forebygger mot hjerte- og karsykdommer. Av alle dødsfall i Norge skyldes 30 % hjerte- og karsykdommer. Man kan spise sunt og man kan trene gjennom hele livet, og det hjelper mye, men hjerteinfarkt kan ramme alle. Tette blodårer kommer ofte som en følge av åreforkalkning som igjen kommer av at kalsiumet blir sittende fast i blodårene og ikke kommer frem til skjelettet. Vitamin K2 hjelper for dette.

Vitamin K2 mot benskjørhet

Forskning

Det er de siste årene forsket mye på K2-vitaminet, nødvendigheten av det og flere bruksområder. At det kalles vidundervitaminet er ikke rart, det bidrar faktisk så sterkt til en bedre helse. Ved universitet i Maastricht i Nederland er det gjennomført en studie gjennom 10 år på 4800 personer. Der kom forskerne frem til at gjennom et optimalt inntak av vitamin K2 øker bentettheten og det oppstår 50 % færre tilfeller av hjerte- og karsykdommer, samtidig med 50 % færre dødsfall relatert til disse sykdommene. Det forskes mye på vitamin K, og det er mange leger og ernæringsfysiologer som anbefaler det og mener dette er noe alle bør ta. Det er kanskje flere grunner til det. Forskningen taler for seg selv.

Personer som ikke bør ta K2

Siden Vitamin K2 kan føre til bedre koagulering, frarådes personer som går på blodfortynnende midler (Marevan o.l.) å ta kosttilskudd med K2. Inntaket kan føre til det motsatte av det som er meningen med de blodfortynnende midlene, og gi uønsket klumping av blodet. Forhør deg alltid med legen din dersom du er i tvil om du kan ta et kosttilskudd. 


Prøv vidundervitaminet K2 - kanskje det er akkurat hva du trenger.

 

NÆRINGSINNHOLD

Innhold per dagsdose (1 tablett):
Vitamin K2 75 μg (100%*)
Vitamin D3 10 μg (200%*)
* % av referanseinntak

INGREDIENSER

Fyllstoff (Cellulose), Overflatebehandlingsmidler (Trikalsiumfosfat, magnesiumsalter av fettsyrer), menaquinone-7 (MenaQ7), kolekalsiferol.

Anbefalt daglig dosering er 1-2 tabletter

En boks Vitamin K2 inneholder 60 tabletter og varer i 1-2 måneder avhengig av doseringen. Doseringen bør ikke overskrides.

60 tabletter
1-2måneder

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Good For Me anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon. K-vitamin bør brukes med forsiktighet av personer som bruker Warfarin (Marevan).

 •  Bidrar til bentetthet
 •  Benskjørhet
 •  Sunne blodårer
 •  Fungerer best over tid