Kläder, skor, accessoarer på nätet - My Fashion Store
Hair Luxious & Beauty Bombz
Hair Luxious & Beauty Bombz

Hair Luxious & Beauty Bombz

Skriv en omtale
  • Hair Luxious
  • Beauty Bombz
  • Enkeltkjøpspakke
kr 598,-
kr 1196,-
kr 1794,-
kr 2392,-
kr 2990,-
kr 3588,-

Pris som konfigurert: kr 1 196,00

* Påkrevet felt

Pris som konfigurert: kr 1 196,00

Hvor ofte ønsker du leveringer?
  • Hver:
  • mnd
  • Frakt 49,50
  • Fri frakt over 400 kr!
Beauty Bombz vitamin gummy smak av jordbær b-vitaminer biotin for hud, hår og negler

Om Beauty Bombz

Vi har laget det ultimate produktet for å dyrke frem din naturlige skjønnhet fra innsiden. Beauty Bombz inneholder ingredienser med effekt på blant annet hud, hår og negler. Den er vårt første tilskudd som kommer i en helt ny og spiselig form: En gummy med deilig jordbærsmak, fri for gelatin! 

Effekt

Det er en kjent sak at skjønnhet starter innenfra. For at kroppen skal kunne fungere normalt, trenger den en rekke ulike byggesteiner som hver har sin egen oppgave. I Beauty Bombz har vi samlet ingredienser med positiv effekt på blant annet hud, hår og negler. Her får du blant annet hårvitamin nummer 1, biotin, vitamin A, som er viktig for å opprettholde normal hud, vitamin C, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til normal kollagendannelse, som igjen er viktig for huden. 

Alt dette har vi samlet i en spiselig gummy med deilig smak av jordbær! Ikke bare har den god smak, men Beauty Bombz er også fri for gelatin. Start med Beauty Bombz i dag, og gjør den til en del av din daglige skjønnhetsrutine!  

Om Hair Luxious

Visjonen med Hair Luxious var å skape det beste hårtilskuddet på markedet samtidig som det skulle være trygt og passe alle hårtyper. Vår unike formula inneholder 27 nøye utvalgte ingredienser og næringsstoffer som styrker håret ditt fra innsiden.

Effekt

Våre kundeundersøkelser viser at hele 9/10 som tar Hair Luxious anbefaler dette videre til en venn. De har anbefalt produktet etter å ha opplevd effekten til Hair Luxious, som blant annet raskere hårvekst, sterkere hår og mindre røyting. De samme tilbakemeldingene har vi også fått fra flere av norges fremste frisører og salonger. De anbefaler Hair Luxious til sine kunder i kombinasjon med produkter som påvirker hårets ytre. Spør din frisør om Hair Luxious og les mer om hvilke erfaringer kundene våre har opplevd under fanen «omtaler». 

Anbefalt av norges fremste frisører

Ingen andre hårvitaminer er mer utbredt blant norske frisører enn Hair Luxious med over 150 utsalgssteder. Les mer om hårtips og Hair Luxious fra noen av Norges fremste frisører her:


Good For Me - loved by Instagrammers


Omtaler

Skriv en omtale
Bli den første som omtaler dette produktet

NÆRINGSINNHOLD

Innhold per dagsdose (2 stk):
Perillafrøolje 80 mg  
- Omega 3 (a-linolensyre) 48 mg  
- Omega 6 (linolsyre) 13,6 mg  
- Omega 9 (oljesyre) 11,2 mg  
Vitamin A 300 µg (38*)  
Vitamin C 20 mg (25*)  
Vitamin D3 10 µg (200*)  
Vitamin E 8 mg (67*)  
Vitamin B6 2 mg (143*)  
Vitamin B9 300 µg (150*)  
Vitamin B12 6 µg (240*)  
Biotin 1500 µg (3000*)  
Kolin 40 µg  
Inositol 40 µg  
Sink 3 mg (30*)  
Jod 42 µg (28*)  
* % av referanseinntak

INGREDIENSER

Søtstoff (maltosesirup, rørsukker), pektin, omegafettsyrer fra perillafrøolje, surhetsregulator (sitronsyre, natriumsitrat), L-askorbinsyre, D-alfa-tokoferylacetat, naturlig aroma (naturlig jordbærsmak), kokosnøttolje, sinksitrat, cyanokobalamin, kolekalsiferol, naturlig konsentrat av svart gulrotjuice (Daucus carota), retinylacetat, pyridoksinhydroklorid, D-biotin, folsyre, kolin bitartrat, kaliumjodid og inositol.

Anbefalt daglig dosering er 2 gummies

En boks Beauty Bombz inneholder 60 gummies og varer i 1 måned. Doseringen bør ikke overskrides.

60 gummies
måned

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys og utilgjengelig for barn. Ved graviditet, allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

Omtaler

Skriv en omtale
(Bli den første som omtaler dette produktet)