Meny
 • 2 produkter gir gratis frakt! 
 • God kvalitet
 • Premium råvarer
 • Ingen binding
Kokosolje

Kokosolje

Kokosolje

Kokosolje

 • Perfekt til matlaging
 • Extra Virgin
 • Godt for hud og hår
kr 229,-
kr 458,-
kr 687,-
kr 916,-
kr 1145,-
kr 1374,-
Hvor ofte ønsker du leveringer?
 • Hver:
 • mnd
 • Frakt 49,50
 • 2 produkter gir fri frakt!
kokosolje

Om Kokosolje

Good For Me Extra Virgin Kokosolje er kaldpresset fra ferskt kokoskjøtt, og holder aller høyeste kvalitet. Oljen utvinnes gjennom en skånsom metode som bevarer næringsstoffene og smaken av kokos. Vår kokosolje kan brukes til matlaging, og egner seg godt til steking, koking, baking eller annen matlaging. Oljen tåler varme godt, og bør oppbevares I romtemperatur. Kokosoljen blir flytende ved temperatur over 24 grader. 

 

kokosolje

Pleiende for hud og hår

Kokosolje har lenge vært en must-have til bruk i skjønnhetsbehandling, på grunn av dens gode effekter på hud og hår. Kokosolje er spesielt egnet til pleie av tørr hud, eksem/utslett, solbrenthet og tørre lepper. Den er perfekt egnet som ingrediens i en hjemmelaget kroppsskrubb, til bruk ved barbering for å unngå hudirritasjon, og kan også benyttes til å myke opp neglene dine. 

Bruksområdene er ikke bare begrenset til hudpleie: Kokosolje er også velegnet til pleie av håret: Massér oljen godt inn i hodebunnen og la den virke 5-10 minutter før du vasker den ut. Samme fremgangsmåte kan brukes på resten av håret, og slitte hårtupper. Dersom du sliter med flass bør du absolutt prøve ut dette!

kokos1 bilde2kokos3

Extra Virgin Kokosolje - loved by instagrammers

 


Omtaler

Skriv en omtale
Bli den første som omtaler dette produktet

NÆRINGSINNHOLD PER 100 G:

Innhold per 100 G:
Energi 3700 kJ / 900 kcal  
Fett 99,9 gram  

-Hvorav mettede fettsyrer

- Enkelumettede fettsyrer

-Flerumettede fettsyrer

91 gram

7 gram

2 gram

 
Karbohydrater 0 gram  
-Hvorav sukkerarter 0 gram  
Protein 0 gram  
Salt 0 gram  
*Kaprilsyre 7 gram  
*Kaprinsyre 6 gram  
*Laurinsyre 49 gram  
*Myristinsyre 19 gram  
*Palmitinsyre 10 gram  
*Stearinsyre 3 gram  
 *Oleinsyre 8 gram  
 *Linolsyre 2 gram  

INGREDIENSER

100% kaldpresset kokosolje (Cocos nucifera). 
 

ANBEFALT BRUK

Kaldpresset kokosolje er godt egnet til steking, koking, baking eller tilsatt i konfekt eller smoothie. Oljen kan oppbevares i romtemperatur og blir flytende ved temperatur over 24 grader celsius. Extra Virgin kokosolje er kaldpresset fra fersk kokoskjøtt fra Filippinene. Oljen utvinnes gjennom en skånsom sentrifugeringsmetode som bevarer næringsstoffene og smaken av kokos. Extra Virgin kokosolje er stabil og tåler varme godt uten å bli ødelagt.
 
500 ml

Omtaler

Skriv en omtale

Et produkt som er must-have!

Ble anbefalt dette produktet av bekjente, og tenkte jeg måtte prøve produktet. Jeg bruker kokosoljen spesielt til hud og hår og anbefales sterkt til alle sammen som har lyst på en veldig fin og myk hud, samtidig forfriskende hår! Jeg har prøvd mange forskjellige produkter men ingenting virker like bra som denne! Har lenge slitt med tørr hud, og slitte tupper. Dette produktet har gitt håret mitt "liv" og jeg sliter ikke lenger med tørr hud. Kommer garantert til å kjøpe dette produktet igjen og igjen, og anbefales til alle sammen uansett hud eller hårtype.

Nilufer