Meny
  • Fri frakt over 500
  • God kvalitet
  • Faste lave priser
  • Stort utvalg
  • 21 dagers betalingsfrist

Om oss

Good For Me er en norsk merkevare innen kosttilskudd og annen ernæring. Vår virksomhet baserer seg på å lage kvalitetsprodukter av gode råvarer som selges til gode priser. Våre kunder skal tilbys full fleksibilitet, god service og en fin opplevelse når de handler med oss.

Good For Me ble startet som følge av flere mangler i markedet for helsekost: Altfor mange produkter blir frontet med navn som ikke sier noe om innholdet i produktene, og gir inntrykk av å være mirakelkurer. I tillegg er det vanlig praksis å benytte seg av lokketilbud, som tvinger kunden over på en abonnementsløsning man ikke har kontroll over. 

Derfor har vi valgt å kalle produktene våre for hva de er, med full åpenhet om hva du får: kosttilskudd laget av gode, rene råvarer. Vi benytter oss ikke av lokketilbud, og kundene våre tilbys en fleksibilitet som få andre kan skilte med: Man kan fritt velge mellom enkeltkjøp og fast levering, og eventuelt hvor ofte du ønsker å motta leveringen. 

Vi er opptatt av å kvalitetssikre alle ledd og stiller strenge krav til våre samarbeidspartnere. All vår produksjon foregår hos produsenter som opererer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP-standard). 

Vår visjon er å kunne bidra til en bedre helse og dermed et bedre liv. Vi mener at veien til god helse kommer gjennom et variert kosthold og fysisk aktivitet. Tilskudd av antioksidanter, essensielle fettsyrer, vitaminer og mineraler kan bidra til å sikre ditt daglige behov og balansere mot et eventuelt underskudd. Husk at kosttilskudd ikke skal erstatte et variert kosthold, men supplere det. 

Hos Good For Me kan du være trygg på å få produkter av høy kvalitet til en god pris, og med en god handleopplevelse. Vi håper derfor du velger oss neste gang du kjøper helsekost!

 

Veien til en aktiv, god helse er norsk